Olen moneen otteeseen korostanut suunnitelmallisuuden merkitystä. Viime aikoina on saattanut syntyä mielikuva, etten ole itse noudattanut periaatteitani. Luulo on väärä. Olen koko ajan tehnyt listan tulevan viikon aterioista. On vain ollut sen verran matalalentoa, etten ole aina mielestäni ehtinyt kirjoittaa niitä ylös tänne blogiin. Kaupassa käynti on hioutunut kahden käynnin taktiikkaan. Perjantaina tai lauantaina runko-ostokset ja tiistaina lopulle viikkoa tavarat, jotka pilautuvat nopeasti. Paitsi kala ostetaan aina samana päivänä. Tällaisella listalla mennään sitten seuraava viikko eteenpäin
Perjantai Itämainen ruoka nimeltä "Miksi imaami pyörtyi?"
Lauantai Risotto
Sunnuntai Shaslikeja vaihteistoöljytynnyrin puolikkaassa
Maanantai Rakuunabroileria
Tiistai Herkkusieninyytit rev.2
Keskiviikko Kuha-walevska
Torstai Saarioisten lihapullat ja makaronia
Ai niin. Tänään minulla oli omaishoitajan vapaapäiväilta (4 tuntia). Syötiin ryynimakkaroita ja makaronia.
PS. Puhuttiin töissä miesten kanssa nenänkaivusta ja chilistä. Kokemuksia oli muillakin. Yksi kertoi käyneensä vessassa juuri chilin käsittelyn jälkeen. Oli kuulemma polte ollut melkoinen. Toinen taas kertoi vaimonsa pitäneen mykkäkoulua viikon päivät, kun kaveri oli ennen peiton alle kömpimistä käsitellyt chilejä. Eli minun nänän kaivuni kalpeni tässä vertailussa. Onneksi!
On hyvä olla suunnitelmallinen myös ruuanlaitossa, se tulee halvemmaksikin, eikä tule impulssiostoksia niin paljon.
VastaaPoistaEi ihme että oli chilimykkäkoulua! Hahhh... vaikka eipä silloin vaimolla varmaan naurattanut!
Chilistä minullakin on kokemuksia, hieroin silmiäni kun olin käsitellyt chiliä! En unohda ikinä! :D
Näin on. Suunnittelematta ja nälkäisenä kauppaan ja kassalla saa maksaa tuplasti enemmän.
VastaaPoistaOOO, nyt oli selvästi perjantai-juttuja!!
VastaaPoistaLeppoisaa viikonloppua.
sonja