maanantai 17. marraskuuta 2014

Hemmetin helppo ruoka!

Nykyaikainen toimittaja olisi ehkä kirjoittanut, että helpointa ruokaa ikinä! Mutta kun se ei ole suomea, niin sanotaan sitten, että tänään tuli valmistettua kaikkien aikojen helpointa ruokaa.

Kiuaslenkki

1 lenkki
4 tlk hyvää saunaolutta

Lämmitä sauna. Ota jääkaapista olut ja makkarapaketti. Avaa oluttölkki, mutta älä ota makkaraa paketista. Juo olut ja vie makkara paketissaan kiukaalle. Paketti ei sula eikä haise palaneelle muoville, älä pelkää. Ota olut ja sauno normaalisti. Saunassa käynnin päälle ota olut ja siirrä makkara kiukaalta tarjoiluastiaan tai lautaselle. Avaa paketti ja kuori makkara. Syö sinapin kera. Juo päälle olut. Minkä parempaa makkaraa käytät, sen vähemmän menee sinappia. Sinappi kannattaa joskus kokeilun vuoksi korvata piparjuuritahnalla.
7 kommenttia:

 1. Kääääk! Tuota en uskaltasi tehdä :O Olen ihan varma että syttyy tulipalo :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ainakaan meidän sähkökiukaalla ei syttynyt!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Ei sula. Kannattaa kuitenkin käyttää niitä vakuumipakattuja makkaroita eli normaaleja uunilenkkejä ja perinteisiä sinisiä ja punaisia lenkkejä. Voisin kuvitella, että jos muovi on löysällä makkaran ympärillä, se lähtee sulamaan.

   Poista
 3. Tää oli loistava - täytyy heti vinkata miehelle! :D Muttamutta... Mitä suosittelet kasvissyöjälle? ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän teemaan liittyen ei tule mitään mieleen. Kasvisnakit ovat pahoja. Helpommalla pääset, kun opetat sen miehenkin syömään kasvisruokaa: http://iskakokkaa.blogspot.fi/2011/03/aijaluokan-vegeruokaa.html

   Poista

Kommentoi ees Iskän mieliks!
Robottien häiritsevän toiminnan takia kommentointia on valitettavasti tiukennettu.