maanantai 7. helmikuuta 2011

Suunnittelua ja pestopastaa

Rivissä jälleen. Koko viikonloppu meni reissussa ja tänään sitten kaikki kaatuu niskaan. Eli nopean toiminnan päivä käsillä. Ensiksi uuden listan suunnittelu.

Maanantai          Pestopastaa
Tiistai                 Maksaa ilman laatikkoa uunissa ja perunamuussia
Keskiviikko        Vegaanin maksaton maksalaatikko
Tosrstai              Shsaverma
Perjantai             Pestomunakoisovuoka
Lauantai             Piparjuuriuunikala

Ja sitten kauppalista ja kauppaan.

Pestopasta:

Ainekset

Makaronia
Pestoa
Parmesanjuustoa

Keitä makaronit. Valuta. Sotke pestoa sekaan. Tarjoile. Lisää parmesanraastetta maun mukaan.

2 kommenttia:

  1. Kyllä oli yllättävän hyvä tuo pestomakaroni. Lähdin vähän epäilevänän kokeilmaan, mutta kannatti.

    Se sopii hyvin opiskelijan elämän rytmille ja kukkarolle.

    VastaaPoista
  2. Joskus halpakin on hyvää - ja pikaruoka. Pestokastiketta voi toki myös vähän virittää, jos sattuu opiskelijabileiden jälkeen jäämään sen verran ylimääräistä, että ostaa pähkinärouhetta ja valkosipulia. Reilu ruokalusikallinen pähkinärouhetta ja pari murskattua valkosipulin kynttä purkilliseen pestoa, ja maku ei kun paranee! Motskarin huolto maksoi sen verran paljon, että loppukuusta varmaan on pakko tehdä muitakin nuukailuherkkuja. :)

    VastaaPoista

Kommentoi ees Iskän mieliks!
Robottien häiritsevän toiminnan takia kommentointia on valitettavasti tiukennettu.