Rivissä jälleen. Koko viikonloppu meni reissussa ja tänään sitten kaikki kaatuu niskaan. Eli nopean toiminnan päivä käsillä. Ensiksi uuden listan suunnittelu.
Maanantai Pestopastaa
Tiistai Maksaa ilman laatikkoa uunissa ja perunamuussia
Keskiviikko Vegaanin maksaton maksalaatikko
Tosrstai Shsaverma
Perjantai Pestomunakoisovuoka
Lauantai Piparjuuriuunikala
Ja sitten kauppalista ja kauppaan.
Pestopasta:
Ainekset
Makaronia
Pestoa
Parmesanjuustoa
Keitä makaronit. Valuta. Sotke pestoa sekaan. Tarjoile. Lisää parmesanraastetta maun mukaan.
Noin viisikymppisenä sain yht'äkkiä hoitaakseni perheen koko ruokahuollon. Puolessa vuodessa tuli tympääntyminen jokapäiväiseen ruuanlaittoon. Ratkaisuksi löytyi pakon kääntäminen hauskaksi. Alkoi ruuanlaiton harrastaminen. Blogi kertoo seikkailuistani keittiön kummallisuuksien parissa ja jokapäiväisestä ruuanlaitostani kaikkine omituisuuksineen. Ohjeita olen yrittänyt tähtäillä neljälle. Joskus se onnistuu, useimmiten tulee tehtyä liikaa. Yhteydenotot: cooking.snowman(at)gmail.com
maanantai 7. helmikuuta 2011
Suunnittelua ja pestopastaa
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Kyllä oli yllättävän hyvä tuo pestomakaroni. Lähdin vähän epäilevänän kokeilmaan, mutta kannatti.
VastaaPoistaSe sopii hyvin opiskelijan elämän rytmille ja kukkarolle.
Joskus halpakin on hyvää - ja pikaruoka. Pestokastiketta voi toki myös vähän virittää, jos sattuu opiskelijabileiden jälkeen jäämään sen verran ylimääräistä, että ostaa pähkinärouhetta ja valkosipulia. Reilu ruokalusikallinen pähkinärouhetta ja pari murskattua valkosipulin kynttä purkilliseen pestoa, ja maku ei kun paranee! Motskarin huolto maksoi sen verran paljon, että loppukuusta varmaan on pakko tehdä muitakin nuukailuherkkuja. :)
VastaaPoista