keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Kanannahkapullia

No nyt loppu mopohuuhailu. Ei tullut meidän taloon Kiinan mopoa. Tuli kotimainen Rieju. Kotimaani on Euroopan Unioni ja Rieju on valmistettu Espanjassa, joka kuuluu unioniin. Että näin. Juniori oli onnessaan. Sitä minä ihmettelen, että ollaanko me isät noin yleisesti ottaen niin kahjoja, että ostetaan alaikäisille lapsille mopoja, jotka kulkevat lähes satasta. Oli nimittäin tosi vaikeaa löytää mopoa, jota ei olisi viritetty. Pojat tuolla nettimotossa pitävät oikein hyvänä juttuna sitä,  että mopolla pääsee 80-90 kilometriä tunnissa. Kyllä minua aidosti kiinnostaa millainen on se lapsiaan aidosti rakastava isä, joka ostaa 15-vuotiaalle juuri kortin saaneelle lapselleen mopon, joka kulkee noin kovaa. Ja kun niitä tyyppejä on olemassa, koska kaikki mopot tulevat myydyksi. Kyllä mie suuresti ihmettelen!

Jaaha. Ruokablogihan tämän piti olla. Tänään söimme jauhelihapulliksi kutsuttuja tehdastekoisia kanannahkapulliaja tillipestoperunoita. Lihapullat jokainen osaa ostaa ilman minun selittelyjä kaupan einestiskistä. Pestoperunat valmistin seuraavasti. Riittää viidelle.

14 keskikokoista perunaa
1 prk pestoa
oliiviöljyä
tilliä

Uuni 225 celsius asteeseen. Kuori perunat. Pese ja kuivaa ne.Pilko pieniksi palasiksi. Pyörittele oliiviöljyssä ja laita uunipellille ja pelti uuniin puoleksi tunniksi. Kumoa perunat kulhoon. Rumpsauta tilliä purkista perunoiden päälle. Ja pesto myös. Sotke. Tarjoile - vaikka mikrossa lämmitettyjen kanannahkapullien kera ellet mitään parempaa keksi. Minä en keksinyt ja hyvää oli äänin 4 - 0.
3 kommenttia:

 1. """Oli nimittäin tosi vaikeaa löytää mopoa, jota ei olisi viritetty.""" Me ei löydetty ja siksi ostettiin uusi (Kiinalainen) mopo. Minähän en suostu siihen että pojalla on viritetty.
  Naapurin rouva kysyi pojalta "Ai, sulla on uusi mopo. Onko se viritetty" Poika vastasi "Ei, minulla on äiti" :D

  Mutta ruokaan.....kirjoitit että käytit Pestoa. Minkälaista pestoa, kun on Pestoa ja Pestoa.

  VastaaPoista
 2. Keppana on välillä ihan hyvä keitto :D

  VastaaPoista
 3. Oisko ollut jotakin vihreää Euroshopper-pestoa. Kuitenkin ihan niitä halpoja City-marketin pestoja. Oli minulla sen tekoon jokunen reseptikin, mutta oikaisin vähän.

  VastaaPoista

Kommentoi ees Iskän mieliks!
Robottien häiritsevän toiminnan takia kommentointia on valitettavasti tiukennettu.