tiistai 3. heinäkuuta 2012

Ootta työ tytöt mukavia!

Kyllä tämä Blogistania on mielenkiintoinen maailma. Suurinta osaa teistä hyvät lukijani en tunne millään tavalla. Osan virtuaalihenkilökohtaisesti ja jokunen tietysti on ihan oikeassa elämässä tuttu. Enkä usko tuon toissapäiväisen Anonyymin olleen kahden viimeksi mainitun ryhmän jäsen. Mutta kylläpä tuntui hyvälle tuo teidän tukenne. Niin kommenteissa ilmaistut mielipiteet kuin henkilökohtaisemmin lähetetyt sähköpostit. Lämmitti kovasti. Ja mitä tulee koko homman alulle panneeseen kommenttiin, niin kritiikkihän on aina paikallaan. Se on se asioita eteenpäin vievä voima. Kritiikki on kuitenkin sillä tavalla taitolaji, että sille täytyy olla perusteet, ja jos kritisoi, on osattava esittää rakentavasti jotain uutta vanhan tilalle. Aina ei näin kuitenkaan tapahdu. Hyväksytään se tosiasia, että tällainen virtuaalimaailma on toisaalta hyvä ja turvallinen forumi purkaa myös omaa tuskaansa. Oli se sitten mitä laatua tahansa. Nimimerkki ei vielä paljasta kirjoittajansa oikeaa henkilöllisyyttä, mutta on kuitenkin paljon rehdimpi tapa huudella kuin täysin anonyymisti!

Tänään keskityttiin ruokapöydässä taas vaihteeksi salaattiin. Ohje löytyi Saksan maataloustuottayhdistyksen markkinointiyhdistyksen mainoslehdykästä, joka on painettu joskus 70-luvulla.

Kiinankaalia smetanassa

500 g hienoksi leikattua kiinankaalia
1 dl smetanaa
yhden sitruunan mehu
1 tl sokeria
1 lohkottu mandariini
pieni purkki ananaspaloja (mehun voi juoda pois)
1 pieniksi palasiksi silputtu omena

Sekoita ainekset kulhossa ja tarjoile. Hyvää äänin 4 - 0. Äiskältä kolmonen.

5 kommenttia:

 1. Kiinankaali on minusta pikkuisen vaikea lajike, itse pidän siitä hetken kiehautettuna enemmän :) mutta tämä salaatti menisi jopa näin raakanakin ;) Olisi sopinut meidän makkara-perunoiden kanssa oikein hyvin!

  VastaaPoista
 2. Tuossa voisi varmasti vaihtaa kiinankaalin varhaiskaaliin.....voisi olla ihan yhtä hyvä!

  Tänään piipahdin kylä-kaupassa, mutta unohdin katsoa jos siellä olisi punakaali-omena purkkeja. Syy unohdukseen oli se, että sain hermoromahduksen :D olin viemeässä 2 kassillista pulloja, mutta siellähän oli kaksi miestä jo ennestään ja heillä oli n. 15 mustaa jätesäkkiä täynnä pulloja, joten arvatkaa jos jäin jonottamaan.....


  Täytyy hiukan kommentoida nimettömän viestiä. Tämä ei suoraan liity siihen, mutta juolahti mieleeni.....joskus asiat ymmärretään myös eri tavalla ja esim kun minä kirjoitan, niin voi olla että te ymmärrätte sen hiukan eri tavalla kun mitä on tarkoitus. Eli kirjoituksen "sävy" voi mennä ns. väärin. Minun tapauksena syynä on se, että tämä kieli ei ole äidinkieli, vaan opetettu koulupenkillä ja kantapään kautta :)
  Niin ja kielioppi menee joskus päin seiniä ja minun on vaikea kuulla jos johonkin tulee 2 samaa kirjainta tai ei. Mutta....en ota asiaa niin vakavasti, varmaan ymmärätte, vaikka on vähän virheitä :)

  VastaaPoista
 3. "Saksan maataloustuottajayhdistyksen markkinointiyhdistyksen mainoslehdykkä", aaahhhahhahaaaaah! Sulla täytyy olla (kellarissa?) huikea divarillinen ruoka-aiheista kamaa, josta senkun ottaa vaan. Tää oli kyllä paras ikinä!

  VastaaPoista
 4. Noin metri keittokirjoja hyllyssä. Jossain vaiheessa keittiön pöydällä oli 25 senttinen kasa kokeilemattomia reseptejä. Se on nyt kuihtunut noin viiteen senttiin. Nuo mainoslehdykät ovat löytyneet Berliinissä asuvan ystäväni Nissen lahjoittamien vanhojen (vaimonsa perimien) keittokirjojen välistä.

  VastaaPoista
 5. Vastauksesi 25-5 senttiä reseptejä kertoo paljon. Täst mie tykkään!

  VastaaPoista

Kommentoi ees Iskän mieliks!
Robottien häiritsevän toiminnan takia kommentointia on valitettavasti tiukennettu.