tiistai 17. heinäkuuta 2012

Hyvät ystävät.

Tänään on ollut hyvä päivä. Vein Äiskän päivällä Kuopioon laitoskuntoutusjaksolle. Tai meillä sanotaan kuntolomalle, kuulostaa mukavammalta. Tai niin kuin appiukon vaimo sanoo: virkistyslomalle. Joka tapauksessa, Äiskällä on kaksi viikkoa lomaa meistä, ja meillä Äiskästä. Minä päräytän huomenna heti aamusta motskarin käyntiin ja suuntaan sen kohti Venäjän Porajärveä. Huushollia jää pitämään pystyssä Mari ja Juniori. Päivä oli siinäkin mielessä hyvä, että Mari osti uuden vähän tuhdimman motskarin. Kawasaki ER-5:n vuosimallia 1999. Eli ehdan 5-satasen, jossa on sama kone kuin minunkin pyörässä. Olin kihona ostamassa ja mukavaa oli.

Tänään on syöty, mitä kiinni saatu. Nuoret tekivät minulle kauppalistan. En tiedä mitä aikovat viikon aikana syödä, mutta ihan järkevän oloisia tavaroita tilasivat. 

Minä en sitten ainakaan viikkoon kokkaa enkä pahemmin bloggaa. Maisteri Siiskonen on luvannut auttaa. Päivittää tekstiviestienin pohjalta matkan etenemistä tuonne Konepyöräilyä-sivulle. Joka päivä pitäisi tulla uusi pikku-postaus. Tai jos ei miehestä mitään kahteen vuorokauteen kuulu, niin Maisteri Siiskonen soittaa viranomaisille, että mies katosi Karjalaan heiliä löytämättä. No ei toki ole etsinnässäkään. Matkan jälkeen kirjoitan paremman matkakertomuksen Pirhonen MC:n kotisivuille www.cookingsnowman.blogspot.com, jossa ovat aiempien matkojenin kertomukset.

6 kommenttia:

 1. Hauskaa Lomaa teille kaikille!!!

  VastaaPoista
 2. Hyvää matkaa ja varo kuoppia.

  t. Ari

  VastaaPoista
 3. Rentoja ja leppoisia vapauden hetkiä :)))) Aja silti varoen!

  VastaaPoista
 4. Hyvää lomaa! Olkoon reissusi rento ja leppoisa.

  VastaaPoista
 5. Turvallista ja mukavaa matkaa ja rentoutusta sinulle! Mukavaa kuntolomaa myös äiskälle, varmasti sielläkin on vaihteeksi kivaa!

  VastaaPoista

Kommentoi ees Iskän mieliks!
Robottien häiritsevän toiminnan takia kommentointia on valitettavasti tiukennettu.