maanantai 11. helmikuuta 2013

Rytmin vaihdos

Ensimmäinen päivä itsenäisyyspäivän jälkeen töitä takana. Töistä ei nyt isommin voi puhua, sillä aika meni käytännön asioiden järjestelyyn. Kulkuluvat, puhelin, tietoverkon käyttöluvat ja niin edelleen. Mutta ukko on ihan takki tyhjä. Hommat eivät mehuja vieneet, vaan rytmin vaihdos.  Äiskä halusi illalla katsoa Bruce Willisin komedian televisiosta, ja siinä se ilta vierähtikin puolille öin. Toista päästä yö hupeni omaan pihiyteeni. Haluan lämmittää uunin aamulla enne töihin lähtöä, jotta lämmitysteho keskittyisi kalliin päiväenergian säästöön. Niinpä ylös nousu oli jo kohta kuuden jälkeen. Loppu onkin sitten raskaita luomia, pitkiä haukotuksia ja lukuisia kelloon katsomisia. Vaan koitti se ilta siitä huolimatta. Päivällä piipahdin kotona lounastauolla maistamassa Äiskän ja Avustajan Pirkka-lehden nettisivujen ohjeen mukaan tekemää

talkkunahyvettä

2 dl kuohukermaa
250 g maitorahkaa
noin 2 dl mustikoita
1 dl talkkunajauhoja
noin 1/2 dl sokeria

Vatkaa kerma vaahdoksi ja varovasti käännellen sekoita joukkoon loput ainekset. Tarjoile.

Todella hyvää!

Kuukauden talousmenot € 316,97 ja RBL 893,78.

7 kommenttia:

 1. Työniloa täältä lomalta sulle toivottelen! Kyllä se rytmi siitä löytyy ja kuten tiedät vaikk' ei löytyiskään mentävä on. Tarkoitus kokeilla ME-lehdessä ollutta kaaliloota reseptiä, vaikutti mausteiselta ja siksi mielenkiintoiselta. Hp-kastikkeeseen en sentään investoinut, koska sitä ei meillä muuten kulu. Pirjo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on. Näillä kymmenillä työnteko useimmiten tuntuu työlle. Samanlaista suuren innostuksen vallassa tapahtuvaa touhuamisen fiilistä kuten nuorempana, kohtaa nykyään tosi harvoin.

   Poista
 2. Onnea että oot saanut työtä! Kyllä se siitä se rytmikin, kun et liian pihiksi ala, uni on tärkeetä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt ei ole unessa ongelmia. Iski ihan karsee tauti. Kurkkuun sattuu kun yskii ja kuume vie voimat. Onneksi kohta on viikonloppu.

   Poista
  2. no voi perskules, ei tähän nyt mitään tautia ois tarvittu :( valkosipulia nyt kehiin oikein urakalla ja muut tropit päälle. Sulla on varmaan jotain venäläistä yrttiviinaa mikä tappaa kaikki kisaa pienemmät pöpöt?

   Poista
 3. Ihanan kuuloinen herkku!
  Meillä ollaan talkkunan suurkuluttajia, pitääkin tehdä tätä ensi kerralla :)

  VastaaPoista

Kommentoi ees Iskän mieliks!
Robottien häiritsevän toiminnan takia kommentointia on valitettavasti tiukennettu.