lauantai 18. elokuuta 2012

Uusi yritys (NAM)

Olen ollut menneen viikon torstaista lähtien ihan täpinöissäni. Lempäälästä nimittäin löytyi kaveri, joka olisi innokas vaihtamaan motskareita päittäin. Tällä kertaa puhelinkeskustelusta tuli sellainen fiilis, että kyseessä on vanhempi herrasmies, joka on ikänsä harrastanut moottoripyöräilyä ja haluaa vaihtaa kanssani pyörää, jotta tyttärensä saisi mieleisen pyörän. Ei koko aikan minkäänlaista ihmettelyä eikä veivaamista. Vain asiallista keskustelua. Ihan kuin olisimme tunteneet toisemme jo entuudestaan! Huomenna aamulla tapaamme Hankasalmella paikallisella huoltamolla, jossa sitten pyörät vaihtavat kahvikupposen ryydittämänä omistajaa. Tuskin maltan odottaa aamua.

Tänään oli ruokalistallamme taas Namibia-päivä, vaikka ihmettelenkin, että mikä tekee tästä ruuasta namibialaisen. Uskottava kuitenkin on, koska resepti on otettu namibialaisesta keittokirjasta (lähde: Namibialainen keittokirja, Heli Kuusipalo, Suomi-Namibia-seura, 2004.).

Currykanaa uunissa (neljälle)

4 broilerin rintaleikettä
2 dl vettä
1 dl öljyä
1 rkl suolaa (puolikaskin riittää, yhdellä tuli aikalailla suolaista)
1 rkl oreganoa
1 rkl currya

Kaada uunivuokaan vesi. Laita kanapalat vuokaan. Sekoita lopuista aineista marinadi, jolla voitelet kanapalat. Kaada mahdollisesti jäljelle jäänyt marinadi kanapalojen päälle. Paista 175 asteisessa uunissa puolitoista tuntia. Sivele välillä marinadilla kanapaloja. Tarjoile riisin kera.


Hyvää äänin 4 - 0. Äiskän asteikolla kakkosluokan ruokaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi ees Iskän mieliks!
Robottien häiritsevän toiminnan takia kommentointia on valitettavasti tiukennettu.