torstai 30. tammikuuta 2014

Käyrä

Se näkyy olevan sillä tavalla, että siitä on puhuttava, mitä tekee. Kun oli lasten kanssa tiukkaa, niin niistä sitten tuli kirjoitettuakin. Nyt on päivän sana käyrä. Sen verran on tullut käyrästä puhetta pidettyä, että töissäkin toiset välillä kysyvät, että olenko tänään käyrällä? Olen nimittäin tehnyt painon pudotuksestani melko julkisen asian työyhteisössä. Sitä kun tekee asiasta julkisen, niin periksi antamisen kynnys on korkeampi. Ai niin, se käyrä. Minähän tietysti laitan joka aamu painoni excel-taulukkoon, ja toisella välilehdellä on sitten kaksi käyrää. Sininen on tavoitepaino, ja punainen kertoo toteutuneen. Tärkeintä on kestää sinisellä käyrällä tai sen alapuolella. Silloin saa syödä ihan mitä haluaa ja ihan miten paljon haluaa. Mutta jos punainen käyrä nousee sinisen yläpuolelle, niin sitten on salaattipäivä. Ja sehän kollegoja kiinnostaa.

Käyrä. Sininen tavoite, punainen toteutunut. Alkaa 1.1.2014, loppuu 22.6.2014

Tänään luiskahti punainen käyrä sinisen yläpuolelle eli en kestänyt käyrällä, niinpä olen tänään napostellut 

Primadonna-salaattia

4 punaista paprikaa
4 tomaattia
1 kurkku
1 dl valkoviinietikkaa
1 tl suolaa
1/2 dl oliiviöljyä
1 tl curryjauhetta
ripaus sokeria

Poista paprikoista siemenet. Pilko paprikat, tomaatit ja kurkku salaattiin sopivan kokoisiksi palasiksi. Sekoita loput ainekset kastikkeeksi. Pane kaikki tavarat kulhoon ja sekoita hyvin. Nauti.

Mari tuli huomiseksi äitinsä kaveriksi. Äänin 2-0 todettiin herkulliseksi.(Äiskä ja Juniori söivät riisipuuroa ja mustikkasoppaa.)

7 kommenttia:

 1. Ihanan näköinen salaatti ja värikin antaa jo energiaa päivään!
  Onpa hieno käyrä! Minulla ei tuollaista olekkaan. Milloin sinulla tuo projektisi alkoi ja montako kiloa on tänään lähtenyt?

  Itselläni tulee pian kuukausi ja -6 kiloa. Siitä varmasti joulun kinkkunesteitä muutama kilo! Puoli kiloa tuli yhtenä päivänä takaisin, vaikka ajatuksissani linjat piti, toisin kuitenkin oli :D

  Minulla alkoi viime viikolla omat sisäiset käyrät ahdistamaan ja vaati taas enemmän puserrusta ajatuksissani. Tsemppiä käyrille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hurja on vauhtisi! Aloitin uudenvuodenpäivänä. Noin 3,5 kg tähän mennessä pois pudonnutta. Jatkuu juhannukseen, jos vain motivaatiota riittää.

   Poista
  2. Minä aloitin 2.1. 2014. ja nyt alkaa hidastumaan vauhti. Hyvä jos saan 2 kg per kuukausi pois. Olisin siihen todella tyytyväinen. Kesällä olisi sitten hieman kevyempi olo. Kiva käydä lukemassa sivuillasi menoa, kun itsellä alkaa hiipumaan, saa uutta motivaatiota ja kivoja inkkejä salaatteihin.

   Huomenna meinaan löysätä, kun on lauantai ja herkkupäivä ;) Harmikseni maanantaina sen aina huomaa, kun vaaka notkahtaa ylöspäin.

   Poista
 2. Joo, hitto... eipä ole kumma jos noilla herkuilla ei pomppais välillä punaselle. Luja tahto ja usko tekemiseen, sillä pärjää, ainakin jollain lailla. Apukeinoksi ja motivaattoriksi mopotakki.... vaikka hakaneuloilla muutama vekki pienemmäksi ja kun tuntuu väljältä, tavoite kohdillaan....yksinkertaisia neuvot....tosin suupielet pikkusen virneessä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peloitteen voimalla mennään! Jos ei tee jotakin, niin vanhat ajovarusteet eivät kauaa mahdu päälle. Ja uudet maksaa maltaita.

   Poista
 3. Onpa aikamoinen tahti sinulla. Jos luen oikein Käyrää, niin tavoite on puolessa vuodessa 20 kg. Aikamoista, ja alku näyttää lupaavalta. Jään seuraamaan haastettasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein luet Inna. Eihän se tee kuin 116 grammaa per päivä! Totta puhuen olen tyytyväinen, jos saan painon putoamaan alle 90 kg:n - ja pysymään siellä.

   Poista

Kommentoi ees Iskän mieliks!
Robottien häiritsevän toiminnan takia kommentointia on valitettavasti tiukennettu.