torstai 24. marraskuuta 2011

Tulkoon valkeus!

Lunta saisi jo tulla. Viisi senttiä lunta ja viisi astetta pakkasta. Se olisi minulle sopiva talvi. Sitten maaliskuun jälkeen voisi alkaa lämpiämään. Nyt on vaan tätä Helsingin herkkua: vettä, loskaa, lämpötila nollan kahta puolta ja pimeää. Välillä oli jo oikein mukavan valoisaa kun oli vähän lunta, mutta mutta nyt nekin sulivat pois.

Ruokarintamalla kävi niin köpelösti, että kahtena päivänä peräkkäin tein liikaa laatikkoruokaa. Liikaa pakastettavaksi. Niinpä sitten laitettiin loppuviikon menu uusiksi ja syödään tähteitä. Tänään oli vuorossa tiistainen venänäläinen kaalilaatikko. Käristin 400 g Mattilan lisäaineettomia nakinpätkiä pannulla ja lisäsin siihen kaalilaatikon jämät. Lämmityksen jälkeen voisi sanoa olleen jopa parempaa kuin alkuperäinen. Maistui kaikille.

Muuten oikein lutunen päivä.

2 kommenttia:

  1. Aika jännää, että lähestulkoon kaikki ruoka on parempaa päivän tai kahden päästä lämmitettynä. Siihen on varmaan olemassa joku mikrobiologinen syy...

    Valkeutta toivotaan tänne Oulun liepeillekin. Tällä hetkellä sataa kaatamalla vettä. Lievästi sanottuna aikamoisen masentavaa.

    VastaaPoista
  2. Samaa ei voi sanoa pakastamisesta. Osa ruuista kärsii aika paljon pakastamisesta.

    VastaaPoista

Kommentoi ees Iskän mieliks!
Robottien häiritsevän toiminnan takia kommentointia on valitettavasti tiukennettu.