torstai 3. marraskuuta 2011

Hector

Hector tulee Joensuuhun ja minä vissiin vanhaksi. Ensimmäinen on tiedossa oleva tosiasia, sillä meillä on liput huomiseen konserttiin. Mukavaa, että alkaa jo iltakasilta, niin Äiskäkin pääsee mukaan. Täällä käy melko paljon hyviä artisteja klubikeikoilla, mutta eihän siitä Äiskän kanssa mitään tule, kun aloittavat vasta klo 23. Me mennään silloin jo nukkumaan. Nuo isommat konsertit ovat sitten asia erikseen. Toinen asia eli minun vanhaksi tulo liittyy kiireeseen. Vanhoilla ihmisillä on aina kiire. Eläkemies Ekilläkin oli kiire, eikä bändin harjoitukset sattuneet. Kun asiaa kysyttiin ilmeni, että seuraavan päivän kiireen aiheutti parturissa käynti. Minulla ei ihan noin paha vielä ole tilanne. Normaali arki menee ihan hyvin. Mutta nyt: lauantai on Pyhäinpäivä, perjantaina konsertti. Tästä seuraa, että saunassa ja kaupassa on käytävä jo tänään. Ja siihen muut normaalit hommat päälle. Kiireen lykkäsi - tupakin jäi lämmittämättä. Onneksi on Olkiluoto ja kaiken maailman tuulipuistot!


Syömään kuitenkin ehdittiin. Syötiin ohrauunipuuroa ja mustikkasoppaa. Niistä ei sen enempää, sillä puuron resepti löytyy pussin kupeesta ja sopparesepti perunajauhopaketin kyljestä. Mutta kun kaupassa piti käydä, niin piti tehdä myös viikon ruokalista.

Perjantai:          Mustajuurikastiketta ja pastaa
Lauantai:          Lammaskaalikeitto
Sunnuntai:        Broileria ja sinihomejuustopastaa
Maanantai:       Hapankaalikeitto
Tiistai:              Makkaramakaronipata
Keskiviikko:    Lohipaistos ja perunamuussia
Torstai:            Siskonmakkarakeittoa
Perjantai:         Letsobroileria ja riisiä

Näillä taas pitäisi viikko pärjäillä. Hyvää Pyhäinpäivän aattoa kaikille.

4 kommenttia:

 1. Voi teillä onkin mukava ilta tulossa! Hectorin konsertti on varmsti hyvä, tosi hyvä!

  Hyvä kun muistutit tuosta pyhäinpäivästä, kiireen se pukkaa mullekin et ehtii kaupassa käydä muun kiireen lisäksi. Lahden kässämessut ja koulun näyttötyöt pitää muiden hommien ohessa kiireisenä, että ihan jo odottaa joulua jolloin voi löhöillä ilman kiirettä...sitku ne kaikki jouluhommat ja siivot ja ruuat on ensin kiirehditty :)

  Mä olen samaa mieltä, että mitä vanhemmaksi tulee sen kiireemmäksi käy ja ajankulku nopeutuu!

  VastaaPoista
 2. Olin Hector:in jäähyväiskiertueella yhdessä konsertissa. Liput varattu myös tähän "come back"- kietueelle. On se vaan niin hyvä. Iän myötä nuorten naisten määrä lisääntyy.

  VastaaPoista
 3. Urmas, olet alkanut löytämään ikääntymisen positiivisia puolia. Asia on juuri kertomallasi tavalla. Ja on se Hectorkin hyvä.

  VastaaPoista

Kommentoi ees Iskän mieliks!
Robottien häiritsevän toiminnan takia kommentointia on valitettavasti tiukennettu.