lauantai 15. tammikuuta 2011

Lapset kokkaa itse

Ja tänään oli jazzin vuoro. Ulkoa sairastuvan näköisessä ja sisältä tosi komeassa Kolin kirkossa soittivat Juhani Aaltonen saksofonilla ja Mikko Iivanainen kitaralla. En ymmärtänyt. Musiikkia ilman rytmiä! Välillä tuntui, että foni ikäänkuin olisi karannut soittajan hallinnasta. Kait se oli sitä äänimaailmassa liikkumista.

Mutta ruokailu tapahtui Kolinportissa. Härkäpataa à 7,90 annos. Härkäpata oli todella hyvää. Olkoonkin, että olen aina ihmetellyt, että miksi riisin täytyy olla sitä kaikista mauttominta perusriisiä. Salaattipöydästä löytynyt katkarapuviritelmä oli ihanan suolaista. Pienessä krapulassa olisi aamupalan voinut korvata salaatilla!

Mutta minkä ihmeen takia paljon asiakkaita vetävässä paikassa ei ole kiinnitetty huomiota lämmitykseen. Eteisessä ei toiminut minkäänlainen lämpölukko. Ovi kävi koko ajan, ja olo oli kuin laskettelurinteen alabaarissa. Raikas kostea ilma ja koko ajan vähän kylmä. Ei ollut yhtään mukava syödä.

No lapset eivät luonnollisesti jazzista välittäneet. Jäivät kotiin. Ruokalistalla paistetuilla kanasuikaleilla terästetty nuudeli. Helppo valmistaa itsekin ja ainakin toistaiseksi maistuu hyvin. Lapsille on vaan muistettava terottaa, että ensin pannu kuumaksi ja sitten lihat pannuun. Kestää valkuaiset sisällä ja kanakin maistuu paremmalta.
 Hyvä ohje on, että laita teelusikalla tippa vettä pannulle. Kun vesi kiehuu, voit heittää lihat pannulle.

3 kommenttia:

 1. Jazzia ja lasten kokkaamista. Toimii =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Jaha, taas on joku älypää keksinyt uuden tavan leivittää mainonnan ilosanomaa. Tuosta kirjoittajan nimestä kun klikkaa, niin pääsee jonkun mainoksen sivulle.

   Poista

Kommentoi ees Iskän mieliks!
Robottien häiritsevän toiminnan takia kommentointia on valitettavasti tiukennettu.