maanantai 9. toukokuuta 2011

Lähtövalmisteluja

Jos tästä vielä taso laskee, niin täytyy muuttaa luokittelu ruokablogista joksikin muuksi. Sen verran paljon oli touhuamista Äiskän kahden viikon tavaroissa, että ruokapuoli piti jättää sovinnolla sivuosaan. Kaikki vaatteet sisä- ja ulkohommiin, puhtaudenpitovälineet, meikit, jalan tukilastat, käden lepolasta, lääkkeet, lääkeluettelo jne. Ja etenkin vaatteista piti kovasti neuvotella. Tiukat farkut eivät ole niin hyvät liikuntajutuissa kuin collegehousut. Eivät yhtään helpot pukea itsekseen yhdellä kädellä. Aikaa siihen vain tärvääntyi, mutta nyt on kaikki valmista. Ellei sitten aamulla tule joku ajatusjumi, minkä selvittämiseen menee tunti ja mikä vaatii koko matkalaukun uudelleen pakkaamisen. Sellaistakin on tapahtunut.

Ruokana meillä oli ihan paketin sivussa olleen ohjeen mukaan valmistettua porsaan marinoitua sisäfilettä. Juniori oli kyllä sitä mieltä, että muistutti elävästi erästä osaa orihevosessa. Söi kuitenkin. Ja kaverina makaronia ja ketsuppi. Kuten joskus aiemminkin olen todennut, joskus täytyy antaa järjen kulkea hifistelyn ja periaatteiden edellä.

Tehdään sitten taas jotain kivaa, kun tilanne rauhoittuu. Blogi rauhoittuu nyt 3 - 4 päiväksi. Kaveri lähtee Pietariin ostamaan laivan osia ja mehiläistarhaustarvikkeita. Minä lähden mukaan oppaaksi ja tulkiksi. Teen sitten kiinteästä ruuasta jonkin laisen matkakertomuksen. Keittoruuista en niin viitsi kirjoitella - ainakaan tämän matkan yhteydessä.

2 kommenttia:

  1. Hirmusen hyvää ja rentouttavaa matkaa sekä Äiskälle että sinulle!! Muista ottaa Pietarin sapuskoista kuvia. Jos et, niin ei se mitään, makumuistot ainakin jäävät :)

    VastaaPoista
  2. Mukavaa matkaa ja rentouttavaa lomaa teille molemmille!

    VastaaPoista

Kommentoi ees Iskän mieliks!
Robottien häiritsevän toiminnan takia kommentointia on valitettavasti tiukennettu.