Alhaalla perunat ja sipulit. Sitten vasemmalla Venäjältä tuotu kurkkupurkki, pari paprikaa ja selleripaketti. Seuraavalla hyllyllä Euroshopperin paistovalmiit patongit ja herkkusienipaketti. Kaksi pakettia kananmunita. Neljäs ylhäältä: puoli kiloa sian kasleria ja muovikassissa paellalaatikko. Kolmas ylhäätä: lauantaimakkaraa, sinapit, ketsupit ja paketti tuorejuustoa.. Toiseksi ylin hylly: margariini, juusto ja kaikenlaisia purkkeja. Ylähylly: kermaa, juustoa ja purkkeja. Ovessa: alhaalla sikahyvää mehua, maitoa, piimää, liemikuutioita, voita, suklaata ja hiivaaa. Näillä pitäisi pärjätä viikko eteenpäin.
Noin viisikymppisenä sain yht'äkkiä hoitaakseni perheen koko ruokahuollon. Puolessa vuodessa tuli tympääntyminen jokapäiväiseen ruuanlaittoon. Ratkaisuksi löytyi pakon kääntäminen hauskaksi. Alkoi ruuanlaiton harrastaminen. Blogi kertoo seikkailuistani keittiön kummallisuuksien parissa ja jokapäiväisestä ruuanlaitostani kaikkine omituisuuksineen. Ohjeita olen yrittänyt tähtäillä neljälle. Joskus se onnistuu, useimmiten tulee tehtyä liikaa. Yhteydenotot: cooking.snowman(at)gmail.com
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ilkka!
VastaaPoistaNyt tuli tärinät kyynelkanaviin!
Millaista on sikahyvä mehu ja mistä ostettu? Näyttää kyllä siistiltä ja järkevältä jääkaapilta!
VastaaPoistaJoensuussa Pilkon CM myy 2 litran tölkissä Pfanner monivitamiininektaria, johon perheemme on istunut. Lisäksi hinnaltaan ja energiasisällöltään rasvattoman piimän luokkaa.
PoistaKiitos! Pitääpä kokeilla, miltä maistuu.
Poista