lauantai 15. maaliskuuta 2014

Jääkaappiselfie

Timo yllytti minut ottamaan jääkaappiselfien. Noin yleisesti ottaen monelle teistä, rakkaat blogini lukijat, olisi varmaan aikamoinen yllätys nähdä, kuinka pienessä ja alkeellisessa keittiössä ruokiani kokkailen. No, jääkaappi näyttää tällaiselta:

Alhaalla perunat ja sipulit. Sitten vasemmalla Venäjältä tuotu kurkkupurkki, pari paprikaa ja selleripaketti. Seuraavalla hyllyllä Euroshopperin paistovalmiit patongit ja herkkusienipaketti. Kaksi pakettia kananmunita. Neljäs ylhäältä: puoli kiloa sian kasleria ja muovikassissa paellalaatikko. Kolmas ylhäätä: lauantaimakkaraa, sinapit, ketsupit ja paketti tuorejuustoa.. Toiseksi ylin hylly: margariini, juusto  ja kaikenlaisia purkkeja. Ylähylly: kermaa, juustoa ja purkkeja. Ovessa: alhaalla sikahyvää  mehua, maitoa, piimää, liemikuutioita, voita, suklaata ja hiivaaa. Näillä pitäisi pärjätä viikko eteenpäin.

4 kommenttia:

 1. Ilkka!
  Nyt tuli tärinät kyynelkanaviin!

  VastaaPoista
 2. Millaista on sikahyvä mehu ja mistä ostettu? Näyttää kyllä siistiltä ja järkevältä jääkaapilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joensuussa Pilkon CM myy 2 litran tölkissä Pfanner monivitamiininektaria, johon perheemme on istunut. Lisäksi hinnaltaan ja energiasisällöltään rasvattoman piimän luokkaa.

   Poista
  2. Kiitos! Pitääpä kokeilla, miltä maistuu.

   Poista

Kommentoi ees Iskän mieliks!
Robottien häiritsevän toiminnan takia kommentointia on valitettavasti tiukennettu.