sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Mitta täynnä!

Nyt on Iskän mitta täynnä. Suljin tuon blogin kommentoinnin niin tiukaksi kuin mahdollista. Roskapostia tuli edelleen, vaikka olin laittanut sanatunnistuksen päälle. On inhottavaa, kun blogialusta kääntää itse roskapostiksi tunnistamansa postin kuitenkin minun sähköpostiin. Lisäksi runsas roskapostiliikenne vääristää noita kävijätilastoja. Eli katsellaan nyt sitten viikko, jos tuosta robotista loppuisi vaikka virta!

Roboteista huolimatta tänäänkin söimme. Listallahan luki 

Kassler-special

6 keskikokoista perunaa

3 keskikokoista sipulia
2 punaista paprikaa

600 g sianniskaa eli kassleria
1 tl suolaa
1 tl mustapippurirouhetta
1/8 dl öljyä
1/8 dl hunajaa (minä käytin pihtakuusihunajaa, mutta mikä tahansa varmasti käy)

250 g tuoreita herkkusieniä
4 - 5 tomaattia

Kuumenna uuni 200 - 240 asteiseksi. Pane uunivuoan keskelle lihaköntti. Kuori ja lohko perunat, keitä niitä suolalla maustetussa vedessä viisi minuuttia. Nosta perunalohkot lihan viereen. Siivoa paprikoista kanta ja siemenet pois ja aseta paprikalohkot vuokaan. Lohko myös kuoritut sipulit ja lisää vuokaan. Sekoita öljy, suola ja pippuri. Kaada seos lihan päälle. Lopuksi nosta lihaköntin päälle hunajakökkö, sitä on turha yrittää levitellä, sillä lämmetessään se leviää joka puolelle lihan päälle. Pane vuoka uuniin ja paista 35 minuuttia. Ota vuoka pois uunista ja lisää siihen herkkusienet ja pinnalta ristiin leikatut tomaatit. Kypsennä vielä 10 minuuttia. Käännä virta pois uunista ja odota viisi minuuttia. Tarjoile.

Hyvää äänin 3 - 0, Äiskän asteikolla toisen luokan ruokaa. Suolapurkki pöydässä oli kova sana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi ees Iskän mieliks!
Robottien häiritsevän toiminnan takia kommentointia on valitettavasti tiukennettu.