tag:blogger.com,1999:blog-5961760907594008900.post7014393065770667359..comments2024-03-12T09:18:06.315+02:00Comments on Iskä kokkaa: Terkkuja teholtaIskähttp://www.blogger.com/profile/11823284272956431634noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-5961760907594008900.post-90533828585891470312013-02-16T20:50:25.907+02:002013-02-16T20:50:25.907+02:00Se on helppo ja hyvä! Ja yllä olevassa keskustelus...Se on helppo ja hyvä! Ja yllä olevassa keskustelussa on mielestäni liioiteltu raejuuston palamista.Iskähttps://www.blogger.com/profile/11823284272956431634noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5961760907594008900.post-84756708151816919932013-02-16T20:19:16.191+02:002013-02-16T20:19:16.191+02:00Kokille iski taas laiskuus ja pihveistä tulikin mu...Kokille iski taas laiskuus ja pihveistä tulikin mureke. Pikkusen hurautin maustepippuria ohjeen ainesten lisäksi, ja voi että tuli hyvää!! Huomenna se on vielä parempaa. Hyvä ja helppo ohje, suosittelen.Aili Inkelinoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5961760907594008900.post-49426654217579231662013-02-16T14:21:37.830+02:002013-02-16T14:21:37.830+02:00Kotopuolessa, jossa kaikki on aina pikkuisen parem...Kotopuolessa, jossa kaikki on aina pikkuisen paremmin kuin missään muualla, omenat ovat tosi makeita. Olen tehnyt mehumaijalla uskomattoman hyvän makuista mehua. Se on sokerittomana ja säilöntäaineettomana säilynytkin hyvin, yhtään pulloa ei ole tarvinnut hylätä. Omenasosetta laitan myös leipään ja teinpä tässä possukastikettakin. Mutta kyllä sitä sosetta riittää vielä vaikka mihin!Soppasirkushttps://www.blogger.com/profile/18028070291765994623noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5961760907594008900.post-53119131811386730492013-02-16T13:12:19.281+02:002013-02-16T13:12:19.281+02:00Tervehdys, täällä Pirjo. Onpa mukava, että kokeili...Tervehdys, täällä Pirjo. Onpa mukava, että kokeilit pihvejäni ja muutama muukin aikoo ryhtyä puuhaan. En ole bloggaaja, joten pääsin ekan kerran tässä fiilikseen, miten mukava on kun joku innostuu kokkaamaan oman reseptini perusteella. Mielestäni pihvit kuuluvat kategoriaan suht helppoa arkiruokaa..Palamisesta en osaa muuta sanoa kuin, että melko ohuet pihvit, jotta ei tarvitse paistella iänkaiken ja raejuuston määrä ei saa olla liian suuri suhteessa jauhelihaan. Valamossa on oltu, Kieslowskin elokuvia katsottu ja pohdittu niitä porukalla, syöty liiankin hyvin ja irrotauduttu arjesta. Sulla on ollut aivan jäätävä flunssa,vaikka tuntuu taudin lähetys konstit olevan kohdallaan, on se silti ärsyttävää. Vielä räkävaiheen jälkeenkin tauti vie puhtia pari viikkoa. Mä (=puoliso ja minä) olen lomaillut viikon, tosin en ole tehnyt mitään elämää suurempaa, vaan nuohonnut tässä kotinurkissa, käynyt elokuvissa ja toisen kerran elämässäni elokuvissa katsomassa oopperaa. Aika kiva, vaikka mikään suuri musiikintuntija tai oopperan ystävä en olekaan. Perjantai-illat me ollaan Mac eli Apple kurssilla työväenopistolla. Sujuu jo hiukan paremmin, kun lähtötilanteessa en saanut Mac:in hiirellä Ilta-Sanomia kesytettyä. Tänään meille ruokaa laittaa Thai ravintolan henkilökunta, kaverini jäi leskeksi ja lasten hiihtoloman kunniaksi tarjotaan hänen perheelleen thai ruokaa kuppilassa. Onko sulla hyvää borssi-keiton ohjetta? Jos, niin keittelehän malliksi. Hyvää viikonloppua sulle, vaimolle ja blogisi lukijoille! PirjoAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5961760907594008900.post-66280975698705656782013-02-16T11:47:55.723+02:002013-02-16T11:47:55.723+02:00No nytpä ratkesi tämän päivän ruokaongelma! Kaikke...No nytpä ratkesi tämän päivän ruokaongelma! Kaikkea muuta löytyy kotoa paitsi raejuustoa. Kauppaan siis mars. Ajattelin paistaa pihvit ensin uunissa ja sitten pinta vielä pannulla. Jospa raejuusto pysyisi kurissa ja kärvähtämättä tällä tavalla.Aili Inkelinoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5961760907594008900.post-76263964695557416182013-02-16T11:09:02.932+02:002013-02-16T11:09:02.932+02:00niin vähän toisaalta ajattelinkin että se on. täy...niin vähän toisaalta ajattelinkin että se on. täytyy siis vain löytää se oikea paistolämpötila.t.kirsti m.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5961760907594008900.post-84469191310055146112013-02-16T10:47:49.503+02:002013-02-16T10:47:49.503+02:00Kyllä se raejuusto, Kirsti hyvä, tässä reseptissä ...Kyllä se raejuusto, Kirsti hyvä, tässä reseptissä on osa taikinaa.Iskähttps://www.blogger.com/profile/11823284272956431634noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5961760907594008900.post-18460539453913841202013-02-16T10:46:39.513+02:002013-02-16T10:46:39.513+02:00Elintarviketeollisuushan työntää omenaa käytännöss...Elintarviketeollisuushan työntää omenaa käytännössä vaikka mihin!Iskähttps://www.blogger.com/profile/11823284272956431634noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5961760907594008900.post-43340493928882758852013-02-16T10:14:52.658+02:002013-02-16T10:14:52.658+02:00heippa iskä! sait hyväntuntuisen jauhelihapihvien ...heippa iskä! sait hyväntuntuisen jauhelihapihvien ohjeen, kiitos siitä pirjolle. täytyy kokeilla. käyttäisin kyllä lampaanjauhelihaa, koska se on makoisaa ja voi myös olla vähän liian "kuivaa" pihveihin. loraus öljyä voisi auttaa siihen. raejuuston voisi yrittää tunkea pihvin sisään jolloin se ei palaisi ainakaan ensimmäiseksi. t.kirsti m.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5961760907594008900.post-53925560660307649732013-02-16T09:59:11.161+02:002013-02-16T09:59:11.161+02:00Kokkailin eilen suppilovahverokeittoa ja vielä jäi...Kokkailin eilen suppilovahverokeittoa ja vielä jäi kuivattuja sieniä pariin piirakkaan ja vaikka näihin pihveihin. Melkein pitäisi mitalilla palkita henkilöt, jotka keksivät hyviä niksejä upottaa suppiksia ja omppusosetta ruokiin. On meinaan hyvien satojen vuoksi varastonhallinnassa haastetta edelleen :)Soppasirkushttps://www.blogger.com/profile/18028070291765994623noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5961760907594008900.post-81105110311003416762013-02-15T21:37:41.648+02:002013-02-15T21:37:41.648+02:00Lämpötilan säätö oli tosiaan aika tarkkaa. Jos lev...Lämpötilan säätö oli tosiaan aika tarkkaa. Jos levy oli liian kuumalla, tosiaan pyrki kärvähtämään. Jos taas liian miedolla, niin yrittivät valkuaiset lihasta karata.Iskähttps://www.blogger.com/profile/11823284272956431634noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5961760907594008900.post-9546889238819824112013-02-15T20:56:28.081+02:002013-02-15T20:56:28.081+02:00Saisiko edes virtuaalisia maistiasia? Sienillä höy...Saisiko edes virtuaalisia maistiasia? Sienillä höystetyt jauhelihapihvit ovat hyviä! Miten sait paistettua niin ettei raejuusto palanut mustaksi, minä saan kärvähtämään raejuuston ikävästi (aina on pinnassa joitain kappaleita) ja palanut raejuusto on pahaa. <br /><br />Minäkin pidän uuniomenoista juuri noin, käytän yleensä fariinisokeria, meillä ei kukaan muu pidä niistä eli teen kyseistä herkkua harvoin.hiikkishttps://www.blogger.com/profile/06268395480796780844noreply@blogger.com