tag:blogger.com,1999:blog-5961760907594008900.post6648352564649236327..comments2024-03-12T09:18:06.315+02:00Comments on Iskä kokkaa: PurkkalihaaIskähttp://www.blogger.com/profile/11823284272956431634noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-5961760907594008900.post-282827992258662942012-10-30T18:58:12.652+02:002012-10-30T18:58:12.652+02:00Tuohan olisikin hieno juttu, jos vaikeudet johtuis...Tuohan olisikin hieno juttu, jos vaikeudet johtuisivatkin huonosti riiputetusta lihasta eikä minusta. Minä tosin ostan yleensä lihat lihatiskistä, joten täytyy tästä eteenpäin aina kysyä, onko liha varmasti riittävän kauan riiputettua.<br /><br />Mutta ei kait se enää ole shashlik, jos lihan nuijii.Iskähttps://www.blogger.com/profile/11823284272956431634noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5961760907594008900.post-3477823222220047292012-10-29T23:15:12.397+02:002012-10-29T23:15:12.397+02:00Voisi kai saslikkilihankin nuijia, vaikka sen pitä...Voisi kai saslikkilihankin nuijia, vaikka sen pitääkin olla paksumpaa kuin pihvin. Edes nyrkillä? Ja riiputtaminenhan ( http://www.keittotaito.com/keittosanasto.php?searchterm=raakakypsytys&search=Hae )on naudanlihan mureutuksen olennainen juttu. Liekö sitä kaupan valmispakkauksien lihalle tehty?ex-openoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5961760907594008900.post-44542619388312694552012-10-29T21:47:21.830+02:002012-10-29T21:47:21.830+02:00Kummallista.. 1,5 etikkadesin olisi kyllä pitänyt ...Kummallista.. 1,5 etikkadesin olisi kyllä pitänyt neljässä tunnissa mureuttaa vaikka kengänpohja syötäväksi. Kelpasi kuitenkin nuorisolle, se on pääasia.Aili Inkelinoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5961760907594008900.post-45165448246217619452012-10-27T22:40:53.712+03:002012-10-27T22:40:53.712+03:00En tiiä yhtään mutta otsikointisi houkuttaa sympat...En tiiä yhtään mutta otsikointisi houkuttaa sympatiseeraamaan:)Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.com