tag:blogger.com,1999:blog-5961760907594008900.post5503785227282253901..comments2024-03-12T09:18:06.315+02:00Comments on Iskä kokkaa: Vaihteluvälin rajoissaIskähttp://www.blogger.com/profile/11823284272956431634noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5961760907594008900.post-61799173310380552402011-08-26T11:21:54.215+03:002011-08-26T11:21:54.215+03:00Ei ollut liian makeaa! Ketsuppi oli jotain ihan ta...Ei ollut liian makeaa! Ketsuppi oli jotain ihan tavallista halpaa. Ei se tarvitse muuta. Ja hunajan antama makeus on erilaista kuin sokerin.<br /><br />Ohje neuvoi kokeilemaan samaa konstia myös broilerin kanssa! Sattuu varmaan vieläkin paremmin.Iskähttps://www.blogger.com/profile/11823284272956431634noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5961760907594008900.post-10251196139380090262011-08-26T10:10:11.368+03:002011-08-26T10:10:11.368+03:00Onpahan tosi yksinkertaista! Eikö ollut liian make...Onpahan tosi yksinkertaista! Eikö ollut liian makeaa, kun ketsupissakin on sokeria? Mitä ketsuppia käytit? Ei suolaa, ei pippuria... aivojeni ruuanlaittolohko ei meinaa millään ymmärtää tämmöistä :)Aili Inkelinoreply@blogger.com