tag:blogger.com,1999:blog-5961760907594008900.post2070804747353232109..comments2024-03-12T09:18:06.315+02:00Comments on Iskä kokkaa: Uudenlaista tonnikalakastikettaIskähttp://www.blogger.com/profile/11823284272956431634noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-5961760907594008900.post-47061105299679115852011-10-03T19:29:54.315+03:002011-10-03T19:29:54.315+03:00Minä muuten tein tätä kastiketta, tosin vähän sove...Minä muuten tein tätä kastiketta, tosin vähän soveltaen. Yllättävän hyvin tonnikalan ja herkkusienen maut sopivat toisiinsa :)tuijashttps://www.blogger.com/profile/14646330976465152661noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5961760907594008900.post-72356851278360130512011-10-02T15:03:13.234+03:002011-10-02T15:03:13.234+03:00Hihih. Jos minä (tällä perimällä) söisin pekonia, ...Hihih. Jos minä (tällä perimällä) söisin pekonia, kolesteroli olisi seitsemän. Saan sen nimittäin pelkällä suklaalla ja juustollakin kohoamaan yli kuutoseen. Sitten ryhdistäydyin ja jäti molemmat em. nautintoaineet pois - ja kolesteroli puolittui. Mutta kaikilla ei ole tällaista sukurasitetta, joten nauttikaa täysin siemauksin mitä haluatte! Mutta kyllä kotiruoka on eineksiä paremman makuistakin. No tosin pakastepizzat ovat aika herkullisia...tuijashttps://www.blogger.com/profile/14646330976465152661noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5961760907594008900.post-32600930393030270292011-10-01T20:57:32.409+03:002011-10-01T20:57:32.409+03:00Hyvä Aili Inkeli! Ja pekonille löytyy käyttöä, kun...Hyvä Aili Inkeli! Ja pekonille löytyy käyttöä, kun kokkaillaan uusavuttoman kalakukkoa. Mutta sitä ennen Itä-Karjalan kierros.Iskähttps://www.blogger.com/profile/11823284272956431634noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5961760907594008900.post-49451170801772985532011-10-01T16:58:22.607+03:002011-10-01T16:58:22.607+03:00En missään nimessä aio siirtyä valmisruokiin, vaik...En missään nimessä aio siirtyä valmisruokiin, vaikka ovatkin halpoja, ja kuten Iskä totesi joskus hyviä. Tuore kolesterolimittaus näytti 4,9 eli eikun pekonia vaan entiseen tapaan maun antajaksi kotikeittiössäni! Kokkaaminen on rakas harrastukseni ja myös pysyy, maksoi mitä maksoi.Aili Inkelinoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5961760907594008900.post-12451773907510143152011-10-01T10:43:37.059+03:002011-10-01T10:43:37.059+03:00Mozzarellaa nyt vain sattui olemaan jääkaapissa.
...Mozzarellaa nyt vain sattui olemaan jääkaapissa.<br /><br />Ja tämähän on jo vanha totuus, että maninoitu broileri on halvempaa kuin marinoimaton. Sama koiruus taitaa sisältyä valmisruokiin. Mutta ne ovat joskus ihan hyvän makuisia ja käteviä. Ja halpoja.<br /><br />Saarioisten einespizza on sitten nuorison kielenkäytössä pulipizza. Opin tässä päivänä muutamana. Itse en allekirjoita mielipidettä, sillä en ole tavannut puleja aikoihin.Iskähttps://www.blogger.com/profile/11823284272956431634noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5961760907594008900.post-21261205604148756842011-09-30T23:50:03.784+03:002011-09-30T23:50:03.784+03:00Aili Inkelille huomautan, että vaikka jotain tarjo...Aili Inkelille huomautan, että vaikka jotain tarjousruokia saakin halvalla, on kotiruuan laatu sentään sitä mitä itse haluaa. Minä esimerkiksi vältän kovia rasvoja, sillä saan niillä kolesterolin heti kohoamaan. Valmisruuissa on yleensä kovia rasvoja ja transrasvoja, jotka ovat niitä kaikkein haitallisimpia. Sitten vältän myös suolaa - en verenpaineen vaan suolan turvottavan vaikutuksen vuoksi. Ja onhan silläkin merkitystä, että kotiruoka ei sisällä lisäaineita!tuijashttps://www.blogger.com/profile/14646330976465152661noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5961760907594008900.post-50276160802242350372011-09-30T23:47:45.236+03:002011-09-30T23:47:45.236+03:00Kuullostaa hyvältä aterialta. Itse asiassa minäkin...Kuullostaa hyvältä aterialta. Itse asiassa minäkin syön tuon tapaisia pastakastikkeita suurimman osan ajasta. Kotona työtä tekevän on kätevää kiehauttaa äkkiä pastaa ja sen kypsyessä valmistuu kastike - josta jää taas tähteeksi seuraavalle päivälle. Yhdelle hengelle kattilallisesta tuleekin ainakin neljä ateriaa, mutta mikäpä estää vaikka pakastamasta jämiä. Pieni ero on kyllä siinä, että minä laitan pastan päälle parmesania, en mozzarellaa (se on meidän perheessä pizzajuusto).tuijashttps://www.blogger.com/profile/14646330976465152661noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5961760907594008900.post-1996747910770096012011-09-30T22:26:13.325+03:002011-09-30T22:26:13.325+03:00Hintojen nousu todettiin myös työporukassa, kun la...Hintojen nousu todettiin myös työporukassa, kun laskettiin, että valmisruokaa on halvempi syödä kuin alusta asti itsetehtyä. Vaikka tekisi isoja annoksia. Se on niin väärin!!Aili Inkelinoreply@blogger.com