tag:blogger.com,1999:blog-5961760907594008900.post1458189186671684061..comments2024-03-12T09:18:06.315+02:00Comments on Iskä kokkaa: Karrelle kärähti! (D)Iskähttp://www.blogger.com/profile/11823284272956431634noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-5961760907594008900.post-68640881711884233272012-06-17T07:10:09.293+03:002012-06-17T07:10:09.293+03:00Huomenta,
ens kerralla keittele ne ribsit ensin, j...Huomenta,<br />ens kerralla keittele ne ribsit ensin, ja sitten hellää grillausta,takaan, että toimii, lihat suorastaan hyppäävät luista suuhun.<br />~jemmiina~Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5961760907594008900.post-77604056904147353812012-06-17T00:20:59.511+03:002012-06-17T00:20:59.511+03:00Minäkin keittelen lihan ensin tahi paistan uunissa...Minäkin keittelen lihan ensin tahi paistan uunissa, foliossa tahi kannen alla padassa, jos iso on sitten vasta grillaan. Kaasugrillillä ihan pienimmällä teholla foliossa tekee ihan saman :)hiikkishttps://www.blogger.com/profile/06268395480796780844noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5961760907594008900.post-64285946773831586252012-06-16T23:20:08.775+03:002012-06-16T23:20:08.775+03:00Minä paistan ribsejä vähän aikaa grillillä, käännä...Minä paistan ribsejä vähän aikaa grillillä, käännän aina välillä. Kun ovat joka puolesta sopivasti ruskeita, niin laitan ne foolion sisälle ja jatkan miedolla lämmöllä grillaamista ainakin ½ tuntia, mielellän pidempään. Käännän koko nyytin välillä, sen jälkeen annan sen olla grillissä 15-30 min "muhimassa". Tällä tavalla on aina tullut ihan hyvää.Salixhttps://www.blogger.com/profile/11185632512391740564noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5961760907594008900.post-30417540411766438952012-06-16T22:48:52.387+03:002012-06-16T22:48:52.387+03:00En omista grilliä enkä siis juurikaan kokemusta as...En omista grilliä enkä siis juurikaan kokemusta asiasta. Helillä sen sijaan on montakin hyvää ja maukasta neuvoa:<br />http://kotonatehtya.blogspot.fi/search/label/Grilliherkkuja<br /><br />Sen olen aina tiennyt, että oli liha mitä tahansa, se kannattaa keittää ennen grillaamista. Ei jää sitkeäksi!<br /><br />Työttömyyttä ei kannata murehtia, vaikka onkin ihan perseestä (anteeksi). Lomasta pitää nauttia lomana!<br /><br />Kolumbussalaattia on pöydässäni huomenna punaviinimarinoitujen possunleikkeitten kaverina.Aili Inkelinoreply@blogger.com