tag:blogger.com,1999:blog-5961760907594008900.post4428049777011344958..comments2024-03-12T09:18:06.315+02:00Comments on Iskä kokkaa: Samperin pervot!Iskähttp://www.blogger.com/profile/11823284272956431634noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5961760907594008900.post-16782925270863895302014-02-09T21:02:55.134+02:002014-02-09T21:02:55.134+02:00Ehdottomasti kannattaa kokeilla. Ole vain varovain...Ehdottomasti kannattaa kokeilla. Ole vain varovainen tuon chili-valkosipulikastikkeen tai tabascon kanssa. Jos sitä tulee liikaa, munuaisten hieno maku peittyy tulisuuden alle. Minusta munuainen ei saa olla tulinen!Iskähttps://www.blogger.com/profile/11823284272956431634noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5961760907594008900.post-14436067526360851072014-02-09T19:35:32.087+02:002014-02-09T19:35:32.087+02:00Tästä meni muistutus ensi perjantaiksi kännykkään,...Tästä meni muistutus ensi perjantaiksi kännykkään, että otapa munuaiset sulamaan. En ole saanut syksyn karitsan munuaisista aikaiseksi vasta kuin yhden sapuskan (sinappimunuaiset). Kävin katsomassa molemmat linkittämäsi ohjeet eikä eroa juuri ole kuin käytetyssä alkoholissa: sherry, portviini, Jallu. Minä taidan löräyttää X.O. brandytilkan mukaan.<br />Hieno ja yksinkertainen ohje!!Aili Inkelinoreply@blogger.com