tag:blogger.com,1999:blog-5961760907594008900.post1669425917715557289..comments2024-03-12T09:18:06.315+02:00Comments on Iskä kokkaa: RäkäIskähttp://www.blogger.com/profile/11823284272956431634noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-5961760907594008900.post-64447471537555372672013-02-08T00:12:08.996+02:002013-02-08T00:12:08.996+02:00Kiitos vastauksestasi!
Olen löytänyt blogistasi ih...Kiitos vastauksestasi!<br />Olen löytänyt blogistasi ihanaa positiivisuutta koettelemuksista huolimatta, kiitos. Äitini on ollut isäpuoleni omaishoitajana lähes 20 vuotta, joten aihepiiri on läheinen.<br /><br />Voimia lopputalven rippeisiin!<br />Terkuin,<br />Shtshiä pakertava MiaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5961760907594008900.post-56674787588391185492013-02-07T22:09:42.039+02:002013-02-07T22:09:42.039+02:00Mia, mukavaa, että löysit tiesi tänne. Minä noita ...Mia, mukavaa, että löysit tiesi tänne. Minä noita venäläisiä aina tarpeen mukaan kääntelen. Ne eivät sinänsä ole mikään itsetarkoitus minulle, mutta jotenkin vain tykkään sikäläisittäin laitetusta ruuasta.<br /><br />Juota kissalle maitoa, ja syö smetanasi itse. Piimät, jugurtit, smetanat, rahkat, kokkelipiimät ja viilit tuntuvat valmistajasta riippumatta olevan käyttökelpoisia vielä pakkaukseen merkityn viimeisen käyttöpäivän jälkeenkin. Jokainen tekee tavallaan, mutta minä olen pitänyt viikkoa rajana. Sen vanhempiin en koske.Iskähttps://www.blogger.com/profile/11823284272956431634noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5961760907594008900.post-28532190008653719142013-02-07T21:41:53.609+02:002013-02-07T21:41:53.609+02:00Hei!
Löysin tänään blogisi, ja olen aivan innoissa...Hei!<br />Löysin tänään blogisi, ja olen aivan innoissani. Olen pitkään etsinyt venäläisiä reseptejä, näitä sinun taatusti aion kokeilla!<br /><br />Ensimäisenä vuorossa kaalikeitto.<br /><br />Tulipa mieleeni, osaisitko vastata. Onko (esim Valion) smetana käyttökelvotonta heti päivämäärän umpeuduttua? Vai uskaltaisiko vaikka antaa kissukalle, joka rakastaa hapanmaitotuotteita? <br />t: Mia<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5961760907594008900.post-28655874173124518182013-02-07T20:35:17.409+02:002013-02-07T20:35:17.409+02:00Niin, meitä on kolme ja puoli henkeä (puolikas tul...Niin, meitä on kolme ja puoli henkeä (puolikas tulee siitä, että vaimoni henkilökohtainen avustaja on huushollin leivissä 8 - 15). Viikonloppuna syömme vain kerran päivässä. Eli viikossa tulee syötyjä aterioita 36 kappaletta. Voisiko tässä olla selityksen tynkää.<br /><br />Kuoreen tuoksu on voimakas. Suomalaiset sanovat sen haisevan pahalle, venäläiset suolakurkulle. Ja suolakurkku on hyvää! Vaan haju ja maku eivät tässä kohtaa kulje käsi kädessä. Rasvasillistä tulee hyvä, kun liotat sen yön yli maidossa ja sitten leivitettynä paistat. Muista kuitenkin, että rasvasilli on eri asia kuin matjessilli. Minä en muistanut. Siitä enemmän postauksessani Rasvasilli ja matjessilli (http://iskakokkaa.blogspot.fi/2012/01/rasvasilli-ja-matjessilli.html). Ja lipeäkala on uunissa paistettuna siirapin tai sinapin kera paljon parempi kuin perinteiset versiot. Tästä norjalaisesta herkusta enemmän artikkelissa Lipeäkalaa norjalaisittain (http://iskakokkaa.blogspot.fi/2011/01/lipeakalaa-norjalaisittain.html). Iskähttps://www.blogger.com/profile/11823284272956431634noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5961760907594008900.post-54379594770878701052013-02-07T19:29:17.470+02:002013-02-07T19:29:17.470+02:00En voi tajuta miten teidän perheen ruokamenot on n...En voi tajuta miten teidän perheen ruokamenot on noin pienet! Mulla on nyt eka viikko seurantaa takana eikä tässä paljon voi hehkuttaa; yli kolmesataa euroa.<br />Kuoretta en ole koskaan maistanut, se on kai aika aliarvioitu kala. Muistelen ainakin joskus kuulleeni jonkun lastenlorun, jossa sanotaan "kissalle kiisket, koiralle kuoreet..." eli vihjaa kai vähän siihen suuntaan, että kuoreesta ei ole kuin eläinten ruuaksi. Olikos se pahanhajuinen kala tai jotain... Mun täytyy kyllä sanoa, että en ole koskaan syönyt mitään pahaa kalaa (silliä ja lipeäkalaa en suostu maistamaan).<br />Tuihttps://www.blogger.com/profile/07709124410017958469noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5961760907594008900.post-79107080045394247752013-02-07T16:20:28.779+02:002013-02-07T16:20:28.779+02:00Mukavaa, että maistuivat.Mukavaa, että maistuivat.Iskähttps://www.blogger.com/profile/11823284272956431634noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5961760907594008900.post-18377458175876835342013-02-07T15:16:22.721+02:002013-02-07T15:16:22.721+02:00vielä pelmeneistä joita äsken ekaa kertaa söin. he...vielä pelmeneistä joita äsken ekaa kertaa söin. herkullisia, täyte ihanaa lampaanlihan ja valkosipulin liittoa, taikina pehmeää ja makuja häiritsemätöntä. keitin lihaliemessä johon pelmenit poistettuani lisäsin purjosilppua ja kaadoin kastikkeeksi. meni täydellisestä ateriasta vaikka ensin luulinkin että pelmenit olisivat vain naposteluruokaa. ulkonäkö nyt oli sitä mitä oli, kun käsin väänsin mutta maukkaus tuli todistettua. näitä jatkossakin! kiitos ohjeesta, t kirsti m.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5961760907594008900.post-74172213291982057602013-02-07T11:38:23.412+02:002013-02-07T11:38:23.412+02:00Ravitsemusterapeutit ainakin suosittelevat tattari...Ravitsemusterapeutit ainakin suosittelevat tattarin käyttöä, mutta minä käytän sitä ainoastaan siksi, että se on hyvän makuista.Iskähttps://www.blogger.com/profile/11823284272956431634noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5961760907594008900.post-78018726644456770482013-02-07T10:45:28.803+02:002013-02-07T10:45:28.803+02:00hienoa että nostat esille tattarin käyttöä. minä a...hienoa että nostat esille tattarin käyttöä. minä ainakin tykkään sen mausta, lähinnä puuroa olen keitellyt mutta jostain olen lukenut esim. tattaririeskasta. jotain terveysvaikutuksellisia ominaisuuksiakin sillä on, mutta ne ovat mielipidekysymyksiä. en kuitenkaan itse usko että se syötynä olisi mitenkään valkoista riisiä pahempaa. eikä lihota! sympatiat äiskälle, ei kiva olla räkätaudin kourissa. hyvää päivänjatkoa! t kirsti m.Anonymousnoreply@blogger.com